Pannakooien / Pannavelden in Topvorm

Pannakooien / Pannavelden in Topvorm

Pannakooien / Pannavelden in Topvorm Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal
Don Hoving - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Geschreven door:
, 23 januari 2017

Linkedin

Voor SKW Shop monteert Hoving Hekwerk wekelijks pannakooien !

Wij zijn hier uiteraard zeer trots op ! Onlangs kregen we zelfs een order voor 9 kooien ineen uit te voeren voor een grote scholen combinatie !

Pannakooi kopen?
Profiteer dan van onze pannaveld en pannakooi voordeelmaanden!

Zeer fraaie en duurzame pannakooien en pannavelden voorzien van contactgeluidsdemping. Als u het nieuws volgt heeft u vast wel eens gelezen of gehoord dat er al pannakooien binnen een paar maanden na plaatsing weer gesloten zijn vanwege geluidsoverlast. Daarom hebben we de PS-Premium serie ontwikkeld, pannakooien uitgevoerd met verminderde contactgeluidsdemping.

Panna-soccer is nog steeds razend populair en de populariteit neem alleen maar toe. Scoren, techniek maar vooral de bal door de benen van de tegenstander spelen, daar draait het om!

Pannavoetbal is ontstaan uit de Surinaamse voetbalcultuur. De vertaling voor het woord "panna" is ‘poortje’, wat in het voetbal staat voor het door de benen spelen van de bal van de tegenstander. Wanneer je een "poortje" of "panna" scoort bij je tegenstander, betekent dit een "knock-out"! Van 1 tegen 1, tot 5 tegen 5 spelers.

SKW levert diverse modellen pannavelden en pannakooien vandalisme-arm en scherp geprijst, waaronder de PS-premium-serie.
Alle zijden zijn gemaakt van zware na lassen volbad verzinkte dubbelstaafmatten.

Bevestigigingsmaterialen: rvs.

Diverse afmetingen leverbaar.

De korte zijde, waarin het pannadoeltje van 0.75 x 1.50 meter is gemonteerd is 2 meter hoog. De lange zijde is 1 meter hoog.
Voor de grotere modellen kunt u beter kiezen voor een doel met grotere afmetingen. > 2 x 1 meter of 3 x 2 meter.


Het basismodel:
Het geheel thermisch verzinkt. De vandalisme-arme voetbaldoeltjes zijn volbad verzinkt en desgewenst gepoedercoat in een ral-kleur van uw keuze.
De wandafwerking bestaat uit dubbelstaafmat bevestigd aan security-palen. Deze hebben een vierkant profiel met een doorlopende strip, met kunststofscheiding tussen de staanders en de wandafwerking.Pannaveld Premium. Topaanbieding! Voor alle pannavelden en pannakooien uit deze serie geldt:
Nu extra voordelig!

Meer informatie op: https://www.skwshop.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.