Menu

Menu

Informatie opvragen | Of bel 0599-653029

Constructiebankwerker Stadskanaal

Constructiebankwerker Stadskanaal

Werk jij nauwkeurig en ga jij geen enkele technische uitdaging uit de weg? Vind je het interessant om van niets, iets te maken? Dan is de functie als CONSTRUCTIEBANKWERKER bij Hoving Hekwerk in Stadskanaal dé baan voor jou!

Hoving Hekwerk in Stadskanaal is een jong, dynamisch bedrijf. Dagelijks zijn wij bezig met de verkoop, engineering, productie en montage van Professioneel Hekwerk, Terreinbeveiliging en overige attributen voor doeleinden zoals sport, plein en recreatie. Tevens houden we ons bezig met het verhelpen van storingen. De organisatie is in 2009 opgericht door twee Hoving-broers. Dagelijks werken er 29 medewerkers op verschillende locaties in Nederland. Doordat de organisatie in het bezit is van o.a. eigen productiefaciliteiten kunnen we ons onderscheiden op tijd en kwaliteit. Hierdoor voldoen wij aan de uiteenlopende wensen van onze klanten. Onze afnemers zijn particulieren, bedrijven en webshops, kortom veel diversiteit.

In verband met structurele groei zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een: CONSTRUCTIEBANKWERKER - fulltime (40 uur)

Het gaat om een technische functie binnen de productieomgeving, waarin je verantwoordelijk bent voor het produceren van o.a.; schuifpoorten, (sier)hekwerken en speelkooien. Je werkt zelfstandig, maar er zullen meerdere collega’s in de productieomgeving aanwezig zijn.

Wat bieden wij:
- Een technische en uitdagende functie;
- Afwisseling in productgroepen;
- Een goede werksfeer binnen een enthousiast productieteam;
- Goede arbeidsvoorwaarden en marktconforme salariëring;
- Een gedegen inwerkperiode;
- Doorgroeimogelijkheden (ook bij andere afdelingen);
- Bij wederzijds goed bevallen is een vaste aanstelling bespreekbaar.

Functie-eisen:
- Gedreven;
- Zelfstandig;
- Flexibel;
- In het bezit van een technisch MBO diploma (bijv. werktuigbouwkunde);
- In het bezit van een Rijbewijs B.

Ben jij na het lezen van deze vacature nieuwsgierig geworden? Of wil je graag een dag met onze ervaren Hekwerk-productiemedewerkers meelopen om te beoordelen of de werkzaamheden je bevallen? Aarzel niet en stuur je sollicitatie (CV + korte motivatie) naar: info@hovinghekwerk.nl. Wil je graag een brief middels de post versturen? Dat kan naar onderstaand adres: Ohmweg 12, 9503 GW Stadskanaal.

Op onze website (www.hovinghekwerk.nl) vind je meer informatie over ons bedrijf en productaanbod. Als je overige vragen hebt over Hoving Hekwerk of de bovenstaande vacature bel: 0599-653029.

Meer informatie: www.hovinghekwerk.nl

Nog meer vacatures bekijken? Zie de pagina vacaturesVacatures

Constructiebankwerker Stadskanaal - Hoving Hekwerk Stadskanaal

Constructiebankwerker Stadskanaal

meer info »»
2e Monteur Hekwerken Stadskanaal - Hoving Hekwerk Stadskanaal

2e Monteur Hekwerken Stadskanaal

meer info »»

Nieuws lees alle berichten

4 juli 2018 - Grootste zonnepark van Drenthe geopend

Met pak ‘m beet dertig voetbalvelden is het nu de grootste van Drenthe Zonnepark De Lange Runde, aan de Verlengde Oosterdiep Westzijde even voorbij Barger-Co...

lees meer »»

4 juli 2018 - Schuifpoorten / Toegangspoorten

Hoving Hekwerk produceert al jaren lang schuifpoorten Ook sier schuifpoorten behoort tot het assortiment. Klanten kunnen hun eigen wens uitstralen, Hoving He...

lees meer »»

Levering en montage van professioneel hekwerk door heel Nederland