Menu

Menu

Informatie opvragen | Of bel 0599-653029

Hoving Hekwerk wint Startersprijs 2014

Hoving Hekwerk wint Startersprijs 2014

Hoving Hekwerk heeft de Startersprijs gemeente Stadskanaal 2014 weten te bemachtigen. Hoving Hekwerk kreeg uit handen van burgemeester Galama de bijbehorende glasplaat uitgereikt. De jonge onderneming, gestart in 2011, is in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

De prijs – voor de derde keer uitgereikt door de VVBK en de gemeente Stadskanaal – is in het leven geroepen om startende ondernemers met uitzonderlijke prestaties in het zonnetje te zetten. De winnaar liet de overige finalisten, Droomtrappen, Van Beilen Makelaars en Rotondereclame.nl, achter zich.

De prijs werd uitgereikt tijdens de traditioneel druk bezochte haringparty van de VVBK en de gemeente Stadskanaal. De haringparty vond plaats tijdens de Noordelijke Promotiedagen, op het plein Ondernemend Stadskanaal in MartiniPlaza Groningen. ‘Ondernemend Stadskanaal legt de rode loper voor u uit’: dat was het thema van het Plein Stadskanaal.

Ook deze editie van de Noordelijke Promotiedagen was succesvol voor de gemeente Stadskanaal. Maar liefst 28 ondernemers omringden de gemeente op het plein; een recordaantal. Tijdens beide dagen op 4 en 5 november liet ondernemend Stadskanaal zich van haar beste kant zien, waar netwerken en zaken doen de belangrijkste ingrediënten waren.

Voordat de Startersprijs 2014 werd uitgereikt viel ook Centrumzegel Stadskanaal in de prijzen. Jan en Annemarchien Venekamp ontvingen uit handen van burgemeester Galama de eerste Rode Loper Retailprijs. Deze prijs is in het leven geroepen door de gemeente Stadskanaal en de Centrumwinkeliers Stadskanaal voor de meest innovatieve winkelier. De prijs, een 3D geprinte miniatuurversie van de brug de rode loper, werd geheel belangeloos ter beschikking gesteld door Hulotech 3D printing solutions uit Stadskanaal.

Meer informatie: www.stadskanaal.nl

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina


Vacatures

Constructiebankwerker Stadskanaal - Hoving Hekwerk Stadskanaal

Constructiebankwerker Stadskanaal

meer info »»
2e Monteur Hekwerken Stadskanaal - Hoving Hekwerk Stadskanaal

2e Monteur Hekwerken Stadskanaal

meer info »»

Nieuws lees alle berichten

4 juli 2018 - Grootste zonnepark van Drenthe geopend

Met pak ‘m beet dertig voetbalvelden is het nu de grootste van Drenthe Zonnepark De Lange Runde, aan de Verlengde Oosterdiep Westzijde even voorbij Barger-Co...

lees meer »»

4 juli 2018 - Schuifpoorten / Toegangspoorten

Hoving Hekwerk produceert al jaren lang schuifpoorten Ook sier schuifpoorten behoort tot het assortiment. Klanten kunnen hun eigen wens uitstralen, Hoving He...

lees meer »»

Levering en montage van professioneel hekwerk door heel Nederland