Nieuws van Hoving Hekwerk

1 2 3 > »
Voetbal kooi - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Voetbal kooi

31 augustus 2023 - De eerste projecten na de bouwvak zijn alweer geplaats! Vandaag in samenwerking met Sports & Playgrass deze kooi mogen plaatsen bij een school... lees verder »

Project Warffum - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Warffum

11 augustus 2023 - Vandaag in de vakantie dit bijzonder project mogen afronden. Prachtig sier hekwerk gemonteerd in Warffum. Nieuwsgierig naar uw... lees verder »

Vakantie - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vakantie

4 augustus 2023 - Een prachtig eerste half jaar van 2023, mooie klussen mogen doen. Er werd hard gewerkt.. dus nu gaan wij even ontspannen. Wij zijn beperkt... lees verder »

Sierhekwerk Boksum - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Boksum

11 juli 2023 - Vandaag dit prachtige sier hekwerk mogen monteren. Hiervoor hebben wij een sierpoort op maat gemaakt, zodat deze aan de bestaande poeren gemonteerd... lees verder »

Dubbelstaafmat + vlechtband Stadskanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat + vlechtband Stadskanaal

7 juli 2023 - Vandaag in Stadskanaal deze scheiding mogen monteren. Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling is dé ideale vervanger voor een houten... lees verder »

Project Schildmeer - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Schildmeer

13 juni 2023 - In samenwerking met Infras hebben wij Recreatiepark Schilmeer mogen voorzien van nieuw hekwerk. Hier is gekozen voor 1m hoog... lees verder »

Project Renault Schoon - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Renault Schoon

13 juni 2023 - Voor Renault Schoon te Stadskanaal hebben wij dit project mogen uitvoeren. - voorzien van nieuw doorrijbeveiliging - bestaande poort overcoaten +... lees verder »

Lamellen looppoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen looppoort

6 juni 2023 - Vandaag hebben wij in Ter Apel deze prachtige looppoort mogen monteren. Op maat gemaakt, met horizontale lamellen vulling. Nieuwsgierig naar uw... lees verder »

Beveiliging Eindhoven - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Beveiliging Eindhoven

17 mei 2023 - Vandaag in opdracht van Roelofsgroep dit project gemonteerd in Eindhoven. Hier is gekozen voor gaashekwerk en poorten voorzien van een halve maan +... lees verder »

Project Borger - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Borger

16 mei 2023 - Voor in klant in Borger hebben wij het hekwerk mogen voorzien rondom een nieuw pand. Hier is gekozen voor rondom Dubbelstaafmat hekwerk. Daarin een... lees verder »

Sierhekwerk Wildervank - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Wildervank

12 mei 2023 - Vandaag hebben wij voor een klant in Wildervank dit mooie sierhekwerk + poort mogen monteren. het hekwerk is op maat en naar wens gemaakt! hier is... lees verder »

Vema Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vema Ommen

21 april 2023 - Voor Vema Ommen hebben wij het gehele terrein mogen omheinen! Rondom voorzien van spijlenhekwerk en 2 elektrische schuifpoorten. zelfs een poort van... lees verder »

Spijlenhekwerk rondom zwembad - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenhekwerk rondom zwembad

13 april 2023 - In Harkstede hebben wij vandaag spijlenhekwerk rondom een zwembad mogen monteren. Ideale combinatie van veiligheid en een mooi hekwerk. De spijlen... lees verder »

Dubbelstaafmat Eelderwolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat Eelderwolde

31 maart 2023 - Vandaag hebben wij deze tuin in Eelderwolde voorzien van Dubbelstaafmat hekwerk en poortjes, uitgevoerd met een kindvriendelijke knop. Helemaal weer... lees verder »

Lamellen hekwerk Muiden - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk Muiden

22 november 2022 - Vandaag voor een klant in Muiden dit prachtige hekwerk mogen produceren en monteren. Lamellen kan zowel voor hekwerk als poort! Nieuwsgierig wat wij... lees verder »

Sierpoort met knikarm - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort met knikarm

18 november 2022 - Vandaag hebben wij in Hoogezand deze poort mogen monteren. Dit is een sierpoort waarvan de vleugels nog een keer dubbel knikken. Zo is een grote... lees verder »

Project Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Ommen

4 oktober 2022 - Deze week mochten wij voor deze school in Ommen het hekwerk monteren. De poorten zijn uitgevoerd met een kindvriendelijke... lees verder »

Schuifpoort Kropswolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort Kropswolde

29 juni 2022 - In Kropswolde hebben wij deze prachtige schuifpoort mogen ontwerpen, produceren monteren. Hier is gekozen voor een constructie op rails. De... lees verder »

Schuifpoort met houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met houtvulling

24 mei 2022 - Vandaag in Harderwijk deze schuifpoort mogen plaatsen. Hier is gekozen voor een stalen frame met Douglas houtvulling, prachtig resultaat! Ook heeft... lees verder »

Vlechtwerk Musselkanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vlechtwerk Musselkanaal

21 mei 2022 - deze week in Musselkanaal een mooi project mogen afronden. De tuin omheind met Dubbelstaafmat hekwerk + vlechtband vulling. Ook hebben wij hier een... lees verder »

Dubbelstaafmat hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat hekwerk

18 mei 2022 - Vandaag hebben wij een tuin in Werkendam voorzien van Dubbelstaafmathekwerk. Zo is de tuin veilig en afgesloten van de waterkant. Nieuwsgierig naar... lees verder »

Sierhekwerk en poort in Blijham - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk en poort in Blijham

17 mei 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Blijham dit mooie sierhekwerk + schuifpoort mogen plaatsen. Dit geheel is op maat en naar wens van de klant... lees verder »

Terrein beveiliging - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Terrein beveiliging

3 mei 2022 - Vandaag hebben wij in Winschoten een terrein mogen omheinen. Hier is gekozen voor gaashekwerk met 3 rijen puntdraad + een dubbele draaipoort met een... lees verder »

Sierpoort Marienveld - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Marienveld

3 mei 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Mariënvelde deze prachtige maatwerk poorten mogen plaatsen. Dit geheel is op maat en naar wens van de klant... lees verder »

Sierhekwerk Froombosch - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Froombosch

28 april 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Froombosch een combi mogen monteren. Sierhekwerk op maat gemaakt en een gedeelte dubbelstaafmat... lees verder »

Lamellen poort Ter Apel - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort Ter Apel

22 april 2022 - In Ter Apel hebben wij deze mooie poort geproduceerd en gemonteerd. deze poort heeft verticale lamellen vulling en is gecoat in RAL9001 Uiteraard... lees verder »

Lamellen poort + hekwerk Blijham - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort + hekwerk Blijham

16 april 2022 - In Blijham hebben wij deze prachtige poort mogen monteren. de klant heeft gekozen voor bijpassend lamellen hekwerk, een mooi resultaat! Nieuwsgierig... lees verder »

Sierpoort Haren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Haren

12 april 2022 - Deze poort hebben wij mogen produceren en monteren in Haren. Een prachtig resultaat geworden! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag... lees verder »

Dichte draaipoort Enschede - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Enschede

8 april 2022 - In Enschede hebben wij deze mooie, dichte poort geproduceerd. Volledig geproduceerd naar het idee en de wens van de klant. Ook nieuwsgierig naar de... lees verder »

Sierhekwerk Hoogeveen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Hoogeveen

5 april 2022 - Vandaag hebben wij het sierhekwerk in Hoogeveen afgerond. De klant heeft zelf de betonnen strook gestort. Hierna hebben wij het hekwerk op maat en... lees verder »

Lamellen poort met boog - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort met boog

28 maart 2022 - In Nieuw Dordrecht hebben wij vandaag deze lamellen poort mogen maken. deze is speciaal op maat en naar wens van de klant geproduceerd. deze poort is... lees verder »

Dubbelstaafmat in speciale kleur - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat in speciale kleur

22 februari 2022 - Vandaag hebben wij in Eelderwolde dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd. deze is speciaal in RAL code gepoedercoat naar wens van de klant. Ook... lees verder »

Welkoop Emmen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Welkoop Emmen

2 februari 2022 - Bij de Welkoop in Emmen hebben wij dit hekwerk mogen monteren. De klant heeft gekozen voor Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling, in een... lees verder »

Schuifpoort met dsm vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met dsm vulling

21 januari 2022 - Vandaag in Emmen dubbelstaafmat hekwerk + een schuifpoort mogen monteren. Hier heeft de schuifpoort dubbelstaafmat vulling, waardoor het mooi 1... lees verder »

Dierenweide Oostwold - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dierenweide Oostwold

11 januari 2022 - Vandaag hebben wij i.o.v. de klant deze dierenweide mogen monteren. Dubbelstaafmat hekwerk is hier ideaal voor! Zo heeft u een stevig en degelijke... lees verder »

Sierhekwerk Emmen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Emmen

3 december 2021 - Vandaag hebben wij in Emmen dit prachtige sier hekwerk mogen monteren. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag gerust vrijblijvend een offerte... lees verder »

Sier schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort

10 november 2021 - In Ter Apel hebben wij deze mooie sier schuifpoort mogen mogen monteren. de poort is voorzien van een automatisering en een GSM module Wilt u ook... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

9 november 2021 - In Emmer-Compascuum vandaag dit hekwerk mogen monteren. de klant heeft voor een combinatie van dubbelstaafmat met vlechtband vulling en gaas hekwerk... lees verder »

Spijlenhekwerk met schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenhekwerk met schuifpoort

9 november 2021 - In Surhuisterveen hebben wij deze mooie klus mogen produceren en monteren! Hier heeft de klant gekozen voor een doorgestoken spijl voor zowel het... lees verder »

Sierhekwerk aan poeren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk aan poeren

5 november 2021 - Vandaag hebben wij dit prachtige sier hekwerk mogen monteren in Finsterwolde. Het hekwerk is op maat en naar wens geproduceerd, zo past het exact... lees verder »

Lamellen hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk

29 oktober 2021 - In Nieuw Buinen hebben we dit lamellen hekwerk en poorten met lamellenvulling mogen monteren. Een strak en modern hekwerk! Wenst u ook een modern... lees verder »

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband

8 oktober 2021 - Vandaag dit hekwerk mogen monteren in Stadskanaal. De klant heeft gekozen voor groen hekwerk met antraciet vlechtband vulling, 2 stroken. Wenst u... lees verder »

Dichte draaipoort Zuidlaren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Zuidlaren

30 september 2021 - Vandaag hebben wij deze mooie poort mogen monteren in Zuidlaren. De wens van de klant was een volledig dichte draaipoort, hier hebben wij dit... lees verder »

Project Waterhuizen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Waterhuizen

28 september 2021 - Voor een project in Waterhuizen hebben wij gaashekwerk met 3 puntdraden mogen monteren. Het hekwerk is verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren.... lees verder »

Project Mikkelhorst Haren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Mikkelhorst Haren

21 september 2021 - Voor dit project hebben wij deze poorten mogen produceren en monteren. Door de combinatie met houtvulling een prachtig geheel! Ook nieuwsgierig naar... lees verder »

Dubbelstaafmat - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat

9 september 2021 - Dubbelstaafmat hekwerk biedt verschillende functie mogelijkheden. Zoals vandaag hebben wij het hekwerk mogen monteren rondom een vijver. Een stevig... lees verder »

Louvre poorten - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Louvre poorten

30 augustus 2021 - Vandaag hebben wij deze prachtige Louvre poorten mogen plaatsen in Almere. Geheel naar de wens van de klant hebben wij deze geproduceerd. Wilt u ook... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

22 juli 2021 - Vandaag in Oude Pekela dit hekwerk mogen monteren Perfect ter afscheiding! Onderhoudsvrij en 20 jaar garantie op geen roest Wilt u ook een... lees verder »

Sier schuifpoort Genemuiden - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort Genemuiden

19 juli 2021 - Deze week hebben wij bij een klant in Genemuiden dit mooie sierhekwerk project mogen monteren. Het huis is voorzien van een op maat en naar wens... lees verder »

Lamellen poort en Hekwerk Ringe - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort en Hekwerk Ringe

8 maart 2021 - In Ringe, Duitsland hebben wij dit prachtige project mogen produceren en monteren. Een Dubbele draaipoort met lamellenvulling, inclusief een... lees verder »

1 2 3 > »
Voetbal kooi - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Voetbal kooi

31 augustus 2023 - De eerste projecten na de bouwvak zijn alweer geplaats! Vandaag in samenwerking met Sports & Playgrass deze kooi mogen plaatsen bij een school in Huizen. Nieuwsgierig naar de... lees verder »

Project Warffum - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Warffum

11 augustus 2023 - Vandaag in de vakantie dit bijzonder project mogen afronden. Prachtig sier hekwerk gemonteerd in Warffum. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Team... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.