Nieuws van Hoving Hekwerk

1 2 > »
Lamellen hekwerk Muiden - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk Muiden

22 november 2022 - Vandaag voor een klant in Muiden dit prachtige hekwerk mogen produceren en monteren. Lamellen kan zowel voor hekwerk als poort! Nieuwsgierig wat wij... lees verder »

Sierpoort met knikarm - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort met knikarm

18 november 2022 - Vandaag hebben wij in Hoogezand deze poort mogen monteren. Dit is een sierpoort waarvan de vleugels nog een keer dubbel knikken. Zo is een grote... lees verder »

Project Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Ommen

4 oktober 2022 - Deze week mochten wij voor deze school in Ommen het hekwerk monteren. De poorten zijn uitgevoerd met een kindvriendelijke... lees verder »

Schuifpoort Kropswolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort Kropswolde

29 juni 2022 - In Kropswolde hebben wij deze prachtige schuifpoort mogen ontwerpen, produceren monteren. Hier is gekozen voor een constructie op rails. De... lees verder »

Schuifpoort met houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met houtvulling

24 mei 2022 - Vandaag in Harderwijk deze schuifpoort mogen plaatsen. Hier is gekozen voor een stalen frame met Douglas houtvulling, prachtig resultaat! Ook heeft... lees verder »

Vlechtwerk Musselkanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vlechtwerk Musselkanaal

21 mei 2022 - deze week in Musselkanaal een mooi project mogen afronden. De tuin omheind met Dubbelstaafmat hekwerk + vlechtband vulling. Ook hebben wij hier een... lees verder »

Dubbelstaafmat hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat hekwerk

18 mei 2022 - Vandaag hebben wij een tuin in Werkendam voorzien van Dubbelstaafmathekwerk. Zo is de tuin veilig en afgesloten van de waterkant. Nieuwsgierig naar... lees verder »

Sierhekwerk en poort in Blijham - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk en poort in Blijham

17 mei 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Blijham dit mooie sierhekwerk + schuifpoort mogen plaatsen. Dit geheel is op maat en naar wens van de klant... lees verder »

Terrein beveiliging - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Terrein beveiliging

3 mei 2022 - Vandaag hebben wij in Winschoten een terrein mogen omheinen. Hier is gekozen voor gaashekwerk met 3 rijen puntdraad + een dubbele draaipoort met een... lees verder »

Sierpoort Marienveld - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Marienveld

3 mei 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Mariënvelde deze prachtige maatwerk poorten mogen plaatsen. Dit geheel is op maat en naar wens van de klant... lees verder »

Sierhekwerk Froombosch - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Froombosch

28 april 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Froombosch een combi mogen monteren. Sierhekwerk op maat gemaakt en een gedeelte dubbelstaafmat... lees verder »

Lamellen poort Ter Apel - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort Ter Apel

22 april 2022 - In Ter Apel hebben wij deze mooie poort geproduceerd en gemonteerd. deze poort heeft verticale lamellen vulling en is gecoat in RAL9001 Uiteraard... lees verder »

Lamellen poort + hekwerk Blijham - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort + hekwerk Blijham

16 april 2022 - In Blijham hebben wij deze prachtige poort mogen monteren. de klant heeft gekozen voor bijpassend lamellen hekwerk, een mooi resultaat! Nieuwsgierig... lees verder »

Sierpoort Haren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Haren

12 april 2022 - Deze poort hebben wij mogen produceren en monteren in Haren. Een prachtig resultaat geworden! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag... lees verder »

Dichte draaipoort Enschede - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Enschede

8 april 2022 - In Enschede hebben wij deze mooie, dichte poort geproduceerd. Volledig geproduceerd naar het idee en de wens van de klant. Ook nieuwsgierig naar de... lees verder »

Sierhekwerk Hoogeveen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Hoogeveen

5 april 2022 - Vandaag hebben wij het sierhekwerk in Hoogeveen afgerond. De klant heeft zelf de betonnen strook gestort. Hierna hebben wij het hekwerk op maat en... lees verder »

Lamellen poort met boog - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort met boog

28 maart 2022 - In Nieuw Dordrecht hebben wij vandaag deze lamellen poort mogen maken. deze is speciaal op maat en naar wens van de klant geproduceerd. deze poort is... lees verder »

Dubbelstaafmat in speciale kleur - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat in speciale kleur

22 februari 2022 - Vandaag hebben wij in Eelderwolde dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd. deze is speciaal in RAL code gepoedercoat naar wens van de klant. Ook... lees verder »

Welkoop Emmen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Welkoop Emmen

2 februari 2022 - Bij de Welkoop in Emmen hebben wij dit hekwerk mogen monteren. De klant heeft gekozen voor Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling, in een... lees verder »

Schuifpoort met dsm vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met dsm vulling

21 januari 2022 - Vandaag in Emmen dubbelstaafmat hekwerk + een schuifpoort mogen monteren. Hier heeft de schuifpoort dubbelstaafmat vulling, waardoor het mooi 1... lees verder »

Dierenweide Oostwold - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dierenweide Oostwold

11 januari 2022 - Vandaag hebben wij i.o.v. de klant deze dierenweide mogen monteren. Dubbelstaafmat hekwerk is hier ideaal voor! Zo heeft u een stevig en degelijke... lees verder »

Sierhekwerk Emmen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Emmen

3 december 2021 - Vandaag hebben wij in Emmen dit prachtige sier hekwerk mogen monteren. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag gerust vrijblijvend een offerte... lees verder »

Sier schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort

10 november 2021 - In Ter Apel hebben wij deze mooie sier schuifpoort mogen mogen monteren. de poort is voorzien van een automatisering en een GSM module Wilt u ook... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

9 november 2021 - In Emmer-Compascuum vandaag dit hekwerk mogen monteren. de klant heeft voor een combinatie van dubbelstaafmat met vlechtband vulling en gaas hekwerk... lees verder »

Spijlenhekwerk met schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenhekwerk met schuifpoort

9 november 2021 - In Surhuisterveen hebben wij deze mooie klus mogen produceren en monteren! Hier heeft de klant gekozen voor een doorgestoken spijl voor zowel het... lees verder »

Sierhekwerk aan poeren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk aan poeren

5 november 2021 - Vandaag hebben wij dit prachtige sier hekwerk mogen monteren in Finsterwolde. Het hekwerk is op maat en naar wens geproduceerd, zo past het exact... lees verder »

Lamellen hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk

29 oktober 2021 - In Nieuw Buinen hebben we dit lamellen hekwerk en poorten met lamellenvulling mogen monteren. Een strak en modern hekwerk! Wenst u ook een modern... lees verder »

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband

8 oktober 2021 - Vandaag dit hekwerk mogen monteren in Stadskanaal. De klant heeft gekozen voor groen hekwerk met antraciet vlechtband vulling, 2 stroken. Wenst u... lees verder »

Dichte draaipoort Zuidlaren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Zuidlaren

30 september 2021 - Vandaag hebben wij deze mooie poort mogen monteren in Zuidlaren. De wens van de klant was een volledig dichte draaipoort, hier hebben wij dit... lees verder »

Project Waterhuizen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Waterhuizen

28 september 2021 - Voor een project in Waterhuizen hebben wij gaashekwerk met 3 puntdraden mogen monteren. Het hekwerk is verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren.... lees verder »

Project Mikkelhorst Haren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Mikkelhorst Haren

21 september 2021 - Voor dit project hebben wij deze poorten mogen produceren en monteren. Door de combinatie met houtvulling een prachtig geheel! Ook nieuwsgierig naar... lees verder »

Dubbelstaafmat - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat

9 september 2021 - Dubbelstaafmat hekwerk biedt verschillende functie mogelijkheden. Zoals vandaag hebben wij het hekwerk mogen monteren rondom een vijver. Een stevig... lees verder »

Louvre poorten - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Louvre poorten

30 augustus 2021 - Vandaag hebben wij deze prachtige Louvre poorten mogen plaatsen in Almere. Geheel naar de wens van de klant hebben wij deze geproduceerd. Wilt u ook... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

22 juli 2021 - Vandaag in Oude Pekela dit hekwerk mogen monteren Perfect ter afscheiding! Onderhoudsvrij en 20 jaar garantie op geen roest Wilt u ook een... lees verder »

Sier schuifpoort Genemuiden - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort Genemuiden

19 juli 2021 - Deze week hebben wij bij een klant in Genemuiden dit mooie sierhekwerk project mogen monteren. Het huis is voorzien van een op maat en naar wens... lees verder »

Lamellen poort en Hekwerk Ringe - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort en Hekwerk Ringe

8 maart 2021 - In Ringe, Duitsland hebben wij dit prachtige project mogen produceren en monteren. Een Dubbele draaipoort met lamellenvulling, inclusief een... lees verder »

Sierpoort Zeewolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Zeewolde

1 februari 2021 - In Zeewolde hebben wij vandaag deze mooie sierpoort met aansluitend hekwerk gemonteerd. Deze poort is uitgerust met mooie, robuuste 350x350... lees verder »

Sierpoort Nijeholtwolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Nijeholtwolde

21 januari 2021 - In Nijeholtwolde hebben wij deze mooie sierpoort mogen plaatsen! Doordat er naast de poeren nog een stukje hekwerk is gemonteerd met daaraan een... lees verder »

Schuifpoorten met plaatwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoorten met plaatwerk

21 januari 2021 - Vandaag hebben wij deze prachtige schuifpoorten mogen monteren in Amersfoort. De poorten zijn volledig naar wens van de klant geproduceerd en... lees verder »

Lamellen poort Musselkanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort Musselkanaal

18 januari 2021 - Voor een klant in Musselkanaal mochten wij dit lamellenhekwerk produceren en monteren. De klant had de wens om dit een speciale ral kleur te laten... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

15 januari 2021 - Vandaag hebben wij in Emmen dit dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd. Het hekwerk is voorzien van vierkante staanders + gedeeltes met vlechtband... lees verder »

Nieuw jaar, nieuwe klussen voor SKW Shop; Pannakooi België - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Nieuw jaar, nieuwe klussen voor SKW Shop; Pannakooi België

8 januari 2021 - We zijn het jaar weer begonnen! In opdracht van SKW Shop hebben wij deze 2 kooien mogen monteren in België. Mocht u nu ook een mooie Pannakooi... lees verder »

Spijlenpoort in Ameide - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenpoort in Ameide

22 december 2020 - Vandaag deze mooie poorten met spijlvulling mogen monteren in Ameide. De poorten zijn voorzien van extra grote staanders, dit geeft een robuuste... lees verder »

Autobedrijf Edmond Stadskanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Autobedrijf Edmond Stadskanaal

18 december 2020 - Vandaag hebben wij autobedrijf Edmond in Stadskanaal voorzien van doorrijbeveiliging en een schuifpoort. Dit hekwerk is voorzien van een koker 80x80... lees verder »

Spijlenhekwerk met vierkante spijlen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenhekwerk met vierkante spijlen

6 november 2020 - Voor een klant in Gasselte hebben wij dit mooie hekwerk op maat mogen produceren! Het hekwerk heeft vierkante spijlen en is volledig op maat en naar... lees verder »

Mikado spijlenpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Mikado spijlenpoort

19 oktober 2020 - Vandaag hebben wij in Hoofddorp dit mooie poortje mogen plaatsen. Deze poort is uitgevoerd met Mikado spijlen vulling en op maat gemaakt. Hierdoor... lees verder »

Sierhekwerk Zuidlaren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Zuidlaren

30 september 2020 - Vandaag hebben wij dit prachtige sierhekwerk mogen monteren in Zuidlaren. Dit sierhekwerk is gecoat in de kleur antraciet, ral 7016. Sierhekwerk kan... lees verder »

Sierhekwerk Annen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Annen

25 september 2020 - Vandaag hebben wij dit prachtige sierhekwerk mogen monteren in Anne. Dit sierhekwerk is gecoat in de kleur groen, ral 6009 Sierhekwerk kunnen wij... lees verder »

Sierhekwerk Zeewolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Zeewolde

26 augustus 2020 - Vandaag hebben wij dit mooie sierhekwerk mogen monteren in Zeewolde Dit sierhekwerk is gecoat in de kleur zwart, ral 9005. Sier hekwerk kan ik elk... lees verder »

Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling

15 juli 2020 - Ondertussen hebben wij al heel wat klanten mogen verblijden met ons dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling. Dubbelstaafmat hekwerk met... lees verder »

1 2 > »
Lamellen hekwerk Muiden - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk Muiden

22 november 2022 - Vandaag voor een klant in Muiden dit prachtige hekwerk mogen produceren en monteren. Lamellen kan zowel voor hekwerk als poort! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust... lees verder »

Project Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Ommen

4 oktober 2022 - Deze week mochten wij voor deze school in Ommen het hekwerk monteren. De poorten zijn uitgevoerd met een kindvriendelijke veiligheidsknop. Nieuwsgierig wat we voor uw school, opvang of (speel)tuin... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.