Constructiebankwerker Stadskanaal

Constructiebankwerker Stadskanaal Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Werk jij nauwkeurig en ga jij geen enkele technische uitdaging uit de weg? Vind je het interessant om van niets, iets te maken? Dan is de functie als CONSTRUCTIEBANKWERKER bij Hoving Hekwerk in Stadskanaal dé baan voor jou!

Hoving Hekwerk in Stadskanaal is een jong, dynamisch bedrijf. Dagelijks zijn wij bezig met de verkoop, engineering, productie en montage van Professioneel Hekwerk, Terreinbeveiliging en overige attributen voor doeleinden zoals sport, plein en recreatie. Tevens houden we ons bezig met het verhelpen van storingen. De organisatie is in 2009 opgericht door twee Hoving-broers. Dagelijks werkt ons team op verschillende locaties in Nederland. Doordat de organisatie in het bezit is van o.a. eigen productiefaciliteiten kunnen we ons onderscheiden op tijd en kwaliteit. Hierdoor voldoen wij aan de uiteenlopende wensen van onze klanten. Onze afnemers zijn particulieren, bedrijven en webshops, kortom veel diversiteit.

In verband met structurele groei zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een: CONSTRUCTIEBANKWERKER - fulltime (40 uur)

Het gaat om een technische functie binnen de productieomgeving, waarin je verantwoordelijk bent voor het produceren van o.a.; schuifpoorten, (sier)hekwerken en speelkooien. Je werkt zelfstandig, maar er zullen meerdere collega’s in de productieomgeving aanwezig zijn.

Wat bieden wij:
- Een technische en uitdagende functie;
- Afwisseling in productgroepen;
- Een goede werksfeer binnen een enthousiast productieteam;
- Goede arbeidsvoorwaarden en marktconforme salariëring;
- Een gedegen inwerkperiode;
- Doorgroeimogelijkheden (ook bij andere afdelingen);
- Bij wederzijds goed bevallen is een vaste aanstelling bespreekbaar.

Functie-eisen:
- Gedreven;
- Zelfstandig;
- Flexibel;
- In het bezit van een technisch MBO diploma (bijv. werktuigbouwkunde);
- In het bezit van een Rijbewijs B.

Ben jij na het lezen van deze vacature nieuwsgierig geworden? Of wil je graag een dag met onze ervaren Hekwerk-productiemedewerkers meelopen om te beoordelen of de werkzaamheden je bevallen? Aarzel niet en stuur je sollicitatie (CV + korte motivatie) naar: info@hovinghekwerk.nl. Wil je graag een brief middels de post versturen? Dat kan naar onderstaand adres: Ohmweg 12, 9503 GW Stadskanaal.

Op onze website (www.hovinghekwerk.nl) vind je meer informatie over ons bedrijf en productaanbod. Als je overige vragen hebt over Hoving Hekwerk of de bovenstaande vacature bel: 0599-653029.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Lamellen hekwerk Muiden - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk Muiden

22 november 2022 - Vandaag voor een klant in Muiden dit prachtige hekwerk mogen produceren en monteren. Lamellen kan zowel voor hekwerk als poort! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust... lees verder »

Project Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Ommen

4 oktober 2022 - Deze week mochten wij voor deze school in Ommen het hekwerk monteren. De poorten zijn uitgevoerd met een kindvriendelijke veiligheidsknop. Nieuwsgierig wat we voor uw school, opvang of (speel)tuin... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.