Over Hoving Hekwerk uit Stadskanaal

Eigen productie van hekwerken en poorten

Eigen productie van hekwerken en poorten - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Een dynamisch, onafhankelijk en landelijk werkende onderneming op het gebied van hekwerk en terrein beveiliging voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Hoving Hekwerk onderscheidt zich in de markt door eigen productie zodat we snel, flexibel en adequaat te werk kunnen gaan.

Door een flexibele organisatie en een eigen productiecentrum zijn wij in staat uw ideeën in diverse passende en functionele producten van hoogwaardig kwaliteit te vertalen.

Een assortiment te denken aan

  • Sierhekwerk
  • Sierpoorten
  • Dubbelstaafmatten / poorten
  • Spijlhekwerk / poorten
  • Schuifpoorten (electrisch en handbediend)
  • Gaashekwerk


Wij willen met u meedenken en proberen advies te bieden waar u baat bij heeft.
Uw vraagstuk over terreinbeveiliging is bij ons dan ook in goede handen. Naast het behouden van een sterke marktpositie op het gebied van hekwerk en afrastering voor sport en recreatie verzorgen wij het complete concept buitenbeveiliging te noemen: Hekwerk, schuifpoorten, camerabewaking, slagbomen Toegangscontrole en securitymanagement. Hekwerkdetectie en alarmopvolgingsystemen.

Met een enthousiast team vertalen wij uw wensen in concrete buitenbeveiligingsoplossingen.

Vakbekwame mensen

Vakbekwame mensen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Hoving Hekwerk is een organisatie met korte lijnen en vakbekwame mensen. Snelle maatvariërende productie zijn hier de grote voordelen. Zo probeert Hoving Hekwerk altijd een stapje voor te kunnen zijn op de rest in de branche.

Hoving Hekwerk heeft in eigen huis bijvoorbeeld de onderhoudsarme en bijzonder fraaie schuifpoort ontwikkeld. Handbediend of elektrisch. We bieden daarom ook brede garanties op het product en de conservering ervan. Zowel Thermisch verzinken als Enkel of dubbellaags poedercoaten. Daarnaast beschikken we voor de zakelijke markt over een 24/7 servicedienst.

Onze vestiging bevind zich in Stadskanaal (Groningen) Indien u niet helemaal zeker bent over uw terreinbeveiliging of u wilt een compleet nieuw hekwerk aanschaffen dan komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband

8 oktober 2021 - Vandaag dit hekwerk mogen monteren in Stadskanaal. De klant heeft gekozen voor groen hekwerk met antraciet vlechtband vulling, 2 stroken. Wenst u nu ook een mooie... lees verder »

Dichte draaipoort Zuidlaren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Zuidlaren

30 september 2021 - Vandaag hebben wij deze mooie poort mogen monteren in Zuidlaren. De wens van de klant was een volledig dichte draaipoort, hier hebben wij dit ontwerp voor mogen... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.