Menu

Menu

Informatie opvragen | Of bel 0599-653029

Over Hoving Hekwerk uit Stadskanaal

Team van Hoving Hekwerk Stadskanaal

Een modern, dynamisch, onafhankelijk en landelijk werkende onderneming op het gebied van hekwerk en terrein beveiliging. Hoving Hekwerk onderscheidt zich in de markt door het investeren in een eigen productie, we kunnen snel, flexibel en adequaat te werk gaan!

Door een deskundige en flexibele organisatie en een eigen productiecentrum zijn wij in staat uw ideeën in diverse passende en functionele producten van hoogwaardig kwaliteit te vertalen.

Een assortiment te denken aan sierhekwerk, sierpoorten, dubbelstaafsmatten / poorten spijlhekwerk / poorten schuifpoorten (electrisch en handbediend) gaashekwerk.

Wij denken met u mee en bieden raad en advies. Uw vraagstuk over terreinbeveiliging is bij ons dan ook in goede handen! Naast het behouden van een sterke marktpositie op het gebied van hekwerk en afrastering voor sport en recreatie verzorgen wij het complete concept buitenbeveiliging te noemen: hekwerk, schuifpoorten, camerabewaking, slagbomen, toegangscontrole en securitymanagement, hekwerkdetectie en alarmopvolgings systemen. Met een zeer enthousiast team vertalen wij uw wensen in concrete buitenbeveiligingsoplossingen. Kernwaardes in ons bedrijf zijn: klantgericht, service, meedenkend, betrouwbaar, zeer solide maar vooral rechttoe rechtaan!

Team van Hoving Hekwerk Stadskanaal

Hoving Hekwerk is een organisatie met zeer korte lijnen en vakbekwame mensen die hun verantwoordelijkheid kennen en nemen! Naast ons degelijk advies van onze medewerkers op kantoor en bij de weg beschikt Hoving Hekwerk over een eigen productie in Stadskanaal! Snelle maatvariërende productie zijn hier de grote voordelen. Zo probeert Hoving Hekwerk altijd een stapje voor te kunnen zijn op de rest in de branche.

Hoving Hekwerk heeft in eigen huis bijvoorbeeld de onderhoudsarme en bijzonder fraaie schuifpoort ontwikkeld. Handbediend of electrisch.

Hoving Hekwerk biedt daarom ook brede garantie’s op het product en de conservering ervan. Zowel Thermisch verzinken als enkel- of dubbellaags poedercoaten. Daarnaast beschikt Hoving Hekwerk over een 24/7 servicedienst. Wanneer een poort wordt uitgereden door een werknemer of chauffeur dan kan Hoving Hekwerk hier direct oplossingen voor bieden tijd heeft geen invloed!

Indien u niet helemaal zeker bent over uw terreinbeveiliging of u wilt een compleet nieuw hekwerk aanschaffen dan komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs. We kunnen u advies geven maar ook eventueel een situatieschets maken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Vacatures

Constructiebankwerker Stadskanaal - Hoving Hekwerk Stadskanaal

Constructiebankwerker Stadskanaal

meer info »»
2e Monteur Hekwerken Stadskanaal - Hoving Hekwerk Stadskanaal

2e Monteur Hekwerken Stadskanaal

meer info »»

Nieuws lees alle berichten

4 juli 2018 - Grootste zonnepark van Drenthe geopend

Met pak ‘m beet dertig voetbalvelden is het nu de grootste van Drenthe Zonnepark De Lange Runde, aan de Verlengde Oosterdiep Westzijde even voorbij Barger-Co...

lees meer »»

4 juli 2018 - Schuifpoorten / Toegangspoorten

Hoving Hekwerk produceert al jaren lang schuifpoorten Ook sier schuifpoorten behoort tot het assortiment. Klanten kunnen hun eigen wens uitstralen, Hoving He...

lees meer »»

Levering en montage van professioneel hekwerk door heel Nederland