Over Hoving Hekwerk uit Stadskanaal

Eigen productie van hekwerken en poorten

Eigen productie van hekwerken en poorten - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Een dynamisch, onafhankelijk en landelijk werkende onderneming op het gebied van hekwerk en terrein beveiliging voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Hoving Hekwerk onderscheidt zich in de markt door eigen productie zodat we snel, flexibel en adequaat te werk kunnen gaan.

Door een flexibele organisatie en een eigen productiecentrum zijn wij in staat uw ideeën in diverse passende en functionele producten van hoogwaardig kwaliteit te vertalen.

Een assortiment te denken aan

  • Sierhekwerk
  • Sierpoorten
  • Dubbelstaafmatten / poorten
  • Spijlhekwerk / poorten
  • Schuifpoorten (electrisch en handbediend)
  • Gaashekwerk


Wij willen met u meedenken en proberen advies te bieden waar u baat bij heeft.
Uw vraagstuk over terreinbeveiliging is bij ons dan ook in goede handen. Naast het behouden van een sterke marktpositie op het gebied van hekwerk en afrastering voor sport en recreatie verzorgen wij het complete concept buitenbeveiliging te noemen: Hekwerk, schuifpoorten, camerabewaking, slagbomen Toegangscontrole en securitymanagement. Hekwerkdetectie en alarmopvolgingsystemen.

Met een enthousiast team vertalen wij uw wensen in concrete buitenbeveiligingsoplossingen.

Vakbekwame mensen

Vakbekwame mensen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Hoving Hekwerk is een organisatie met korte lijnen en vakbekwame mensen. Snelle maatvariërende productie zijn hier de grote voordelen. Zo probeert Hoving Hekwerk altijd een stapje voor te kunnen zijn op de rest in de branche.

Hoving Hekwerk heeft in eigen huis bijvoorbeeld de onderhoudsarme en bijzonder fraaie schuifpoort ontwikkeld. Handbediend of elektrisch. We bieden daarom ook brede garanties op het product en de conservering ervan. Zowel Thermisch verzinken als Enkel of dubbellaags poedercoaten. Daarnaast beschikken we voor de zakelijke markt over een 24/7 servicedienst.

Onze vestiging bevind zich in Stadskanaal (Groningen) Indien u niet helemaal zeker bent over uw terreinbeveiliging of u wilt een compleet nieuw hekwerk aanschaffen dan komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

23 mei 2024 - Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst 24-28 uur Duik samen met ons in de wereld van commerciële administratie en wordt de spil tussen sales en back- office!... lees verder »

School Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

School Ommen

25 oktober 2023 - Vandaag hebben wij bij een school in Ommen dit hekwerk geplaatst. 1,2m hoog Dubbelstaafmat hekwerk, inclusief een poortje met een kindvriendelijke draaiknop. Zo is alles kindvriendelijk en degelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.