Hoving Hekwerk wint Startersprijs 2014

Hoving Hekwerk wint Startersprijs 2014

Hoving Hekwerk wint Startersprijs 2014 Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal
Don Hoving - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Geschreven door:
, 25 november 2016

Linkedin

Hoving Hekwerk heeft de Startersprijs gemeente Stadskanaal 2014 weten te bemachtigen. Hoving Hekwerk kreeg uit handen van burgemeester Galama de bijbehorende glasplaat uitgereikt. De jonge onderneming, gestart in 2011, is in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

De prijs – voor de derde keer uitgereikt door de VVBK en de gemeente Stadskanaal – is in het leven geroepen om startende ondernemers met uitzonderlijke prestaties in het zonnetje te zetten. De winnaar liet de overige finalisten, Droomtrappen, Van Beilen Makelaars en Rotondereclame.nl, achter zich.

De prijs werd uitgereikt tijdens de traditioneel druk bezochte haringparty van de VVBK en de gemeente Stadskanaal. De haringparty vond plaats tijdens de Noordelijke Promotiedagen, op het plein Ondernemend Stadskanaal in MartiniPlaza Groningen. ‘Ondernemend Stadskanaal legt de rode loper voor u uit’: dat was het thema van het Plein Stadskanaal.

Ook deze editie van de Noordelijke Promotiedagen was succesvol voor de gemeente Stadskanaal. Maar liefst 28 ondernemers omringden de gemeente op het plein; een recordaantal. Tijdens beide dagen op 4 en 5 november liet ondernemend Stadskanaal zich van haar beste kant zien, waar netwerken en zaken doen de belangrijkste ingrediënten waren.

Voordat de Startersprijs 2014 werd uitgereikt viel ook Centrumzegel Stadskanaal in de prijzen. Jan en Annemarchien Venekamp ontvingen uit handen van burgemeester Galama de eerste Rode Loper Retailprijs. Deze prijs is in het leven geroepen door de gemeente Stadskanaal en de Centrumwinkeliers Stadskanaal voor de meest innovatieve winkelier. De prijs, een 3D geprinte miniatuurversie van de brug de rode loper, werd geheel belangeloos ter beschikking gesteld door Hulotech 3D printing solutions uit Stadskanaal.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

School Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

School Ommen

25 oktober 2023 - Vandaag hebben wij bij een school in Ommen dit hekwerk geplaatst. 1,2m hoog Dubbelstaafmat hekwerk, inclusief een poortje met een kindvriendelijke draaiknop. Zo is alles kindvriendelijk en degelijk... lees verder »

Draaipoort met Houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Draaipoort met Houtvulling

6 oktober 2023 - Vandaag hebben wij voor een klant in de stad Groningen, deze prachtige poort mogen monteren. Volledig op maat en naar wens door ons geproduceerd. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Vraag gerust een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.