Nieuws van Hoving Hekwerk

1 2 > »
Schuifpoort met houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met houtvulling

24 mei 2022 - Vandaag in Harderwijk deze schuifpoort mogen plaatsen. Hier is gekozen voor een stalen frame met Douglas houtvulling, prachtig resultaat! Ook heeft... lees verder »

Vlechtwerk Musselkanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vlechtwerk Musselkanaal

21 mei 2022 - deze week in Musselkanaal een mooi project mogen afronden. De tuin omheind met Dubbelstaafmat hekwerk + vlechtband vulling. Ook hebben wij hier een... lees verder »

Dubbelstaafmat hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat hekwerk

18 mei 2022 - Vandaag hebben wij een tuin in Werkendam voorzien van Dubbelstaafmathekwerk. Zo is de tuin veilig en afgesloten van de waterkant. Nieuwsgierig naar... lees verder »

Sierhekwerk en poort in Blijham - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk en poort in Blijham

17 mei 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Blijham dit mooie sierhekwerk + schuifpoort mogen plaatsen. Dit geheel is op maat en naar wens van de klant... lees verder »

Terrein beveiliging - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Terrein beveiliging

3 mei 2022 - Vandaag hebben wij in Winschoten een terrein mogen omheinen. Hier is gekozen voor gaashekwerk met 3 rijen puntdraad + een dubbele draaipoort met een... lees verder »

Sierpoort Marienveld - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Marienveld

3 mei 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Mariënvelde deze prachtige maatwerk poorten mogen plaatsen. Dit geheel is op maat en naar wens van de klant... lees verder »

Sierhekwerk Froombosch - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Froombosch

28 april 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Froombosch een combi mogen monteren. Sierhekwerk op maat gemaakt en een gedeelte dubbelstaafmat... lees verder »

Lamellen poort Ter Apel - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort Ter Apel

22 april 2022 - In Ter Apel hebben wij deze mooie poort geproduceerd en gemonteerd. deze poort heeft verticale lamellen vulling en is gecoat in RAL9001 Uiteraard... lees verder »

Lamellen poort + hekwerk Blijham - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort + hekwerk Blijham

16 april 2022 - In Blijham hebben wij deze prachtige poort mogen monteren. de klant heeft gekozen voor bijpassend lamellen hekwerk, een mooi resultaat! Nieuwsgierig... lees verder »

Sierpoort Haren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Haren

12 april 2022 - Deze poort hebben wij mogen produceren en monteren in Haren. Een prachtig resultaat geworden! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag... lees verder »

Dichte draaipoort Enschede - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Enschede

8 april 2022 - In Enschede hebben wij deze mooie, dichte poort geproduceerd. Volledig geproduceerd naar het idee en de wens van de klant. Ook nieuwsgierig naar de... lees verder »

Sierhekwerk Hoogeveen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Hoogeveen

5 april 2022 - Vandaag hebben wij het sierhekwerk in Hoogeveen afgerond. De klant heeft zelf de betonnen strook gestort. Hierna hebben wij het hekwerk op maat en... lees verder »

Lamellen poort met boog - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort met boog

28 maart 2022 - In Nieuw Dordrecht hebben wij vandaag deze lamellen poort mogen maken. deze is speciaal op maat en naar wens van de klant geproduceerd. deze poort is... lees verder »

Dubbelstaafmat in speciale kleur - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat in speciale kleur

22 februari 2022 - Vandaag hebben wij in Eelderwolde dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd. deze is speciaal in RAL code gepoedercoat naar wens van de klant. Ook... lees verder »

Welkoop Emmen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Welkoop Emmen

2 februari 2022 - Bij de Welkoop in Emmen hebben wij dit hekwerk mogen monteren. De klant heeft gekozen voor Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling, in een... lees verder »

Schuifpoort met dsm vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met dsm vulling

21 januari 2022 - Vandaag in Emmen dubbelstaafmat hekwerk + een schuifpoort mogen monteren. Hier heeft de schuifpoort dubbelstaafmat vulling, waardoor het mooi 1... lees verder »

Dierenweide Oostwold - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dierenweide Oostwold

11 januari 2022 - Vandaag hebben wij i.o.v. de klant deze dierenweide mogen monteren. Dubbelstaafmat hekwerk is hier ideaal voor! Zo heeft u een stevig en degelijke... lees verder »

Sierhekwerk Emmen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Emmen

3 december 2021 - Vandaag hebben wij in Emmen dit prachtige sier hekwerk mogen monteren. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag gerust vrijblijvend een offerte... lees verder »

Sier schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort

10 november 2021 - In Ter Apel hebben wij deze mooie sier schuifpoort mogen mogen monteren. de poort is voorzien van een automatisering en een GSM module Wilt u ook... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

9 november 2021 - In Emmer-Compascuum vandaag dit hekwerk mogen monteren. de klant heeft voor een combinatie van dubbelstaafmat met vlechtband vulling en gaas hekwerk... lees verder »

Spijlenhekwerk met schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenhekwerk met schuifpoort

9 november 2021 - In Surhuisterveen hebben wij deze mooie klus mogen produceren en monteren! Hier heeft de klant gekozen voor een doorgestoken spijl voor zowel het... lees verder »

Sierhekwerk aan poeren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk aan poeren

5 november 2021 - Vandaag hebben wij dit prachtige sier hekwerk mogen monteren in Finsterwolde. Het hekwerk is op maat en naar wens geproduceerd, zo past het exact... lees verder »

Lamellen hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk

29 oktober 2021 - In Nieuw Buinen hebben we dit lamellen hekwerk en poorten met lamellenvulling mogen monteren. Een strak en modern hekwerk! Wenst u ook een modern... lees verder »

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband

8 oktober 2021 - Vandaag dit hekwerk mogen monteren in Stadskanaal. De klant heeft gekozen voor groen hekwerk met antraciet vlechtband vulling, 2 stroken. Wenst u... lees verder »

Dichte draaipoort Zuidlaren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Zuidlaren

30 september 2021 - Vandaag hebben wij deze mooie poort mogen monteren in Zuidlaren. De wens van de klant was een volledig dichte draaipoort, hier hebben wij dit... lees verder »

Project Waterhuizen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Waterhuizen

28 september 2021 - Voor een project in Waterhuizen hebben wij gaashekwerk met 3 puntdraden mogen monteren. Het hekwerk is verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren.... lees verder »

Project Mikkelhorst Haren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Mikkelhorst Haren

21 september 2021 - Voor dit project hebben wij deze poorten mogen produceren en monteren. Door de combinatie met houtvulling een prachtig geheel! Ook nieuwsgierig naar... lees verder »

Dubbelstaafmat - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat

9 september 2021 - Dubbelstaafmat hekwerk biedt verschillende functie mogelijkheden. Zoals vandaag hebben wij het hekwerk mogen monteren rondom een vijver. Een stevig... lees verder »

Louvre poorten - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Louvre poorten

30 augustus 2021 - Vandaag hebben wij deze prachtige Louvre poorten mogen plaatsen in Almere. Geheel naar de wens van de klant hebben wij deze geproduceerd. Wilt u ook... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

22 juli 2021 - Vandaag in Oude Pekela dit hekwerk mogen monteren Perfect ter afscheiding! Onderhoudsvrij en 20 jaar garantie op geen roest Wilt u ook een... lees verder »

Sier schuifpoort Genemuiden - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort Genemuiden

19 juli 2021 - Deze week hebben wij bij een klant in Genemuiden dit mooie sierhekwerk project mogen monteren. Het huis is voorzien van een op maat en naar wens... lees verder »

Lamellen poort en Hekwerk Ringe - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort en Hekwerk Ringe

8 maart 2021 - In Ringe, Duitsland hebben wij dit prachtige project mogen produceren en monteren. Een Dubbele draaipoort met lamellenvulling, inclusief een... lees verder »

Sierpoort Zeewolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Zeewolde

1 februari 2021 - In Zeewolde hebben wij vandaag deze mooie sierpoort met aansluitend hekwerk gemonteerd. Deze poort is uitgerust met mooie, robuuste 350x350... lees verder »

Sierpoort Nijeholtwolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Nijeholtwolde

21 januari 2021 - In Nijeholtwolde hebben wij deze mooie sierpoort mogen plaatsen! Doordat er naast de poeren nog een stukje hekwerk is gemonteerd met daaraan een... lees verder »

Schuifpoorten met plaatwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoorten met plaatwerk

21 januari 2021 - Vandaag hebben wij deze prachtige schuifpoorten mogen monteren in Amersfoort. De poorten zijn volledig naar wens van de klant geproduceerd en... lees verder »

Lamellen poort Musselkanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort Musselkanaal

18 januari 2021 - Voor een klant in Musselkanaal mochten wij dit lamellenhekwerk produceren en monteren. De klant had de wens om dit een speciale ral kleur te laten... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

15 januari 2021 - Vandaag hebben wij in Emmen dit dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd. Het hekwerk is voorzien van vierkante staanders + gedeeltes met vlechtband... lees verder »

Nieuw jaar, nieuwe klussen voor SKW Shop; Pannakooi België - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Nieuw jaar, nieuwe klussen voor SKW Shop; Pannakooi België

8 januari 2021 - We zijn het jaar weer begonnen! In opdracht van SKW Shop hebben wij deze 2 kooien mogen monteren in België. Mocht u nu ook een mooie Pannakooi... lees verder »

Spijlenpoort in Ameide - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenpoort in Ameide

22 december 2020 - Vandaag deze mooie poorten met spijlvulling mogen monteren in Ameide. De poorten zijn voorzien van extra grote staanders, dit geeft een robuuste... lees verder »

Autobedrijf Edmond Stadskanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Autobedrijf Edmond Stadskanaal

18 december 2020 - Vandaag hebben wij autobedrijf Edmond in Stadskanaal voorzien van doorrijbeveiliging en een schuifpoort. Dit hekwerk is voorzien van een koker 80x80... lees verder »

Spijlenhekwerk met vierkante spijlen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenhekwerk met vierkante spijlen

6 november 2020 - Voor een klant in Gasselte hebben wij dit mooie hekwerk op maat mogen produceren! Het hekwerk heeft vierkante spijlen en is volledig op maat en naar... lees verder »

Mikado spijlenpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Mikado spijlenpoort

19 oktober 2020 - Vandaag hebben wij in Hoofddorp dit mooie poortje mogen plaatsen. Deze poort is uitgevoerd met Mikado spijlen vulling en op maat gemaakt. Hierdoor... lees verder »

Sierhekwerk Zuidlaren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Zuidlaren

30 september 2020 - Vandaag hebben wij dit prachtige sierhekwerk mogen monteren in Zuidlaren. Dit sierhekwerk is gecoat in de kleur antraciet, ral 7016. Sierhekwerk kan... lees verder »

Sierhekwerk Annen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Annen

25 september 2020 - Vandaag hebben wij dit prachtige sierhekwerk mogen monteren in Anne. Dit sierhekwerk is gecoat in de kleur groen, ral 6009 Sierhekwerk kunnen wij... lees verder »

Sierhekwerk Zeewolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Zeewolde

26 augustus 2020 - Vandaag hebben wij dit mooie sierhekwerk mogen monteren in Zeewolde Dit sierhekwerk is gecoat in de kleur zwart, ral 9005. Sier hekwerk kan ik elk... lees verder »

Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling

15 juli 2020 - Ondertussen hebben wij al heel wat klanten mogen verblijden met ons dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling. Dubbelstaafmat hekwerk met... lees verder »

VV Ruinerwold - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

VV Ruinerwold

2 juni 2020 - Voor Hofmeijer hebben wij het hekwerk rondom VV Ruinerwold mogen verzorgen. Het veld is voorzien van nieuwe leunhekwerken en 2... lees verder »

Sport Vereniging HODO - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sport Vereniging HODO

22 mei 2020 - Voor Hofmeijer hebben wij het hekwerk rondom Sport vereniging HODO in Hollandscheveld mogen verzorgen. Het veld is voorzien van nieuw leunhekwerk en... lees verder »

Schuifpoort met siervulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met siervulling

16 april 2020 - Vandaag deze mooi schuifpoort met siervulling mogen plaatsen in Ermelo! Wenst u nu ook zo'n mooie schuifpoort? Vraag gerust naar de... lees verder »

Gaashekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Gaashekwerk

20 februari 2020 - Ook dit jaar hebben wij weer veel klanten blij mogen maken met gaashekwerk. Gaashekwerk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en... lees verder »

1 2 > »
Schuifpoort met houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met houtvulling

24 mei 2022 - Vandaag in Harderwijk deze schuifpoort mogen plaatsen. Hier is gekozen voor een stalen frame met Douglas houtvulling, prachtig resultaat! Ook heeft deze poort een Int... lees verder »

Vlechtwerk Musselkanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vlechtwerk Musselkanaal

21 mei 2022 - deze week in Musselkanaal een mooi project mogen afronden. De tuin omheind met Dubbelstaafmat hekwerk + vlechtband vulling. Ook hebben wij hier een looppoortje op maa... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.