Nieuws van Hoving Hekwerk

1 2 3 > »
School Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

School Ommen

25 oktober 2023 - Vandaag hebben wij bij een school in Ommen dit hekwerk geplaatst. 1,2m hoog Dubbelstaafmat hekwerk, inclusief een poortje met een kindvriendelijke... lees verder »

Draaipoort met Houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Draaipoort met Houtvulling

6 oktober 2023 - Vandaag hebben wij voor een klant in de stad Groningen, deze prachtige poort mogen monteren. Volledig op maat en naar wens door ons... lees verder »

Schuifpoort Neurhede DL - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort Neurhede DL

5 oktober 2023 - Vandaag bij een klant in Neurhede, Duitsland deze schuifpoort mogen monteren. Hier is gekozen voor een schuifpoort van 6m doorgang en 1m hoog met... lees verder »

DSM Hekwerk Almere - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

DSM Hekwerk Almere

27 september 2023 - Vandaag bij de 2 buren in Almere dit hekwerk gemonteerd. Dubbelstaafmat hekwerk, voor een strak en stevig resultaat! Ook verkrijgbaar in... lees verder »

Sierhekwerk Muntendam - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Muntendam

12 september 2023 - Vandaag hebben wij in Muntendam dit mooie sier hekwerk gemonteerd. Inclusief een dubbele poort van 0,6m hoog. Geheel op maat en naar wens... lees verder »

Voetbal kooi - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Voetbal kooi

31 augustus 2023 - De eerste projecten na de bouwvak zijn alweer geplaats! Vandaag in samenwerking met Sports & Playgrass deze kooi mogen plaatsen bij een school... lees verder »

Project Warffum - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Warffum

11 augustus 2023 - Vandaag in de vakantie dit bijzonder project mogen afronden. Prachtig sier hekwerk gemonteerd in Warffum. Nieuwsgierig naar uw... lees verder »

Vakantie - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vakantie

4 augustus 2023 - Een prachtig eerste half jaar van 2023, mooie klussen mogen doen. Er werd hard gewerkt.. dus nu gaan wij even ontspannen. Wij zijn beperkt... lees verder »

Sierhekwerk Boksum - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Boksum

11 juli 2023 - Vandaag dit prachtige sier hekwerk mogen monteren. Hiervoor hebben wij een sierpoort op maat gemaakt, zodat deze aan de bestaande poeren gemonteerd... lees verder »

Dubbelstaafmat + vlechtband Stadskanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat + vlechtband Stadskanaal

7 juli 2023 - Vandaag in Stadskanaal deze scheiding mogen monteren. Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling is dé ideale vervanger voor een houten... lees verder »

Project Schildmeer - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Schildmeer

13 juni 2023 - In samenwerking met Infras hebben wij Recreatiepark Schilmeer mogen voorzien van nieuw hekwerk. Hier is gekozen voor 1m hoog... lees verder »

Project Renault Schoon - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Renault Schoon

13 juni 2023 - Voor Renault Schoon te Stadskanaal hebben wij dit project mogen uitvoeren. - voorzien van nieuw doorrijbeveiliging - bestaande poort overcoaten +... lees verder »

Lamellen looppoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen looppoort

6 juni 2023 - Vandaag hebben wij in Ter Apel deze prachtige looppoort mogen monteren. Op maat gemaakt, met horizontale lamellen vulling. Nieuwsgierig naar uw... lees verder »

Beveiliging Eindhoven - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Beveiliging Eindhoven

17 mei 2023 - Vandaag in opdracht van Roelofsgroep dit project gemonteerd in Eindhoven. Hier is gekozen voor gaashekwerk en poorten voorzien van een halve maan +... lees verder »

Project Borger - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Borger

16 mei 2023 - Voor in klant in Borger hebben wij het hekwerk mogen voorzien rondom een nieuw pand. Hier is gekozen voor rondom Dubbelstaafmat hekwerk. Daarin een... lees verder »

Sierhekwerk Wildervank - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Wildervank

12 mei 2023 - Vandaag hebben wij voor een klant in Wildervank dit mooie sierhekwerk + poort mogen monteren. het hekwerk is op maat en naar wens gemaakt! hier is... lees verder »

Vema Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vema Ommen

21 april 2023 - Voor Vema Ommen hebben wij het gehele terrein mogen omheinen! Rondom voorzien van spijlenhekwerk en 2 elektrische schuifpoorten. zelfs een poort van... lees verder »

Spijlenhekwerk rondom zwembad - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenhekwerk rondom zwembad

13 april 2023 - In Harkstede hebben wij vandaag spijlenhekwerk rondom een zwembad mogen monteren. Ideale combinatie van veiligheid en een mooi hekwerk. De spijlen... lees verder »

Dubbelstaafmat Eelderwolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat Eelderwolde

31 maart 2023 - Vandaag hebben wij deze tuin in Eelderwolde voorzien van Dubbelstaafmat hekwerk en poortjes, uitgevoerd met een kindvriendelijke knop. Helemaal weer... lees verder »

Lamellen hekwerk Muiden - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk Muiden

22 november 2022 - Vandaag voor een klant in Muiden dit prachtige hekwerk mogen produceren en monteren. Lamellen kan zowel voor hekwerk als poort! Nieuwsgierig wat wij... lees verder »

Sierpoort met knikarm - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort met knikarm

18 november 2022 - Vandaag hebben wij in Hoogezand deze poort mogen monteren. Dit is een sierpoort waarvan de vleugels nog een keer dubbel knikken. Zo is een grote... lees verder »

Project Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Ommen

4 oktober 2022 - Deze week mochten wij voor deze school in Ommen het hekwerk monteren. De poorten zijn uitgevoerd met een kindvriendelijke... lees verder »

Schuifpoort Kropswolde - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort Kropswolde

29 juni 2022 - In Kropswolde hebben wij deze prachtige schuifpoort mogen ontwerpen, produceren monteren. Hier is gekozen voor een constructie op rails. De... lees verder »

Schuifpoort met houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met houtvulling

24 mei 2022 - Vandaag in Harderwijk deze schuifpoort mogen plaatsen. Hier is gekozen voor een stalen frame met Douglas houtvulling, prachtig resultaat! Ook heeft... lees verder »

Vlechtwerk Musselkanaal - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vlechtwerk Musselkanaal

21 mei 2022 - deze week in Musselkanaal een mooi project mogen afronden. De tuin omheind met Dubbelstaafmat hekwerk + vlechtband vulling. Ook hebben wij hier een... lees verder »

Dubbelstaafmat hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat hekwerk

18 mei 2022 - Vandaag hebben wij een tuin in Werkendam voorzien van Dubbelstaafmathekwerk. Zo is de tuin veilig en afgesloten van de waterkant. Nieuwsgierig naar... lees verder »

Sierhekwerk en poort in Blijham - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk en poort in Blijham

17 mei 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Blijham dit mooie sierhekwerk + schuifpoort mogen plaatsen. Dit geheel is op maat en naar wens van de klant... lees verder »

Terrein beveiliging - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Terrein beveiliging

3 mei 2022 - Vandaag hebben wij in Winschoten een terrein mogen omheinen. Hier is gekozen voor gaashekwerk met 3 rijen puntdraad + een dubbele draaipoort met een... lees verder »

Sierpoort Marienveld - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Marienveld

3 mei 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Mariënvelde deze prachtige maatwerk poorten mogen plaatsen. Dit geheel is op maat en naar wens van de klant... lees verder »

Sierhekwerk Froombosch - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Froombosch

28 april 2022 - Vandaag hebben wij voor een klant in Froombosch een combi mogen monteren. Sierhekwerk op maat gemaakt en een gedeelte dubbelstaafmat... lees verder »

Lamellen poort Ter Apel - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort Ter Apel

22 april 2022 - In Ter Apel hebben wij deze mooie poort geproduceerd en gemonteerd. deze poort heeft verticale lamellen vulling en is gecoat in RAL9001 Uiteraard... lees verder »

Lamellen poort + hekwerk Blijham - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort + hekwerk Blijham

16 april 2022 - In Blijham hebben wij deze prachtige poort mogen monteren. de klant heeft gekozen voor bijpassend lamellen hekwerk, een mooi resultaat! Nieuwsgierig... lees verder »

Sierpoort Haren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierpoort Haren

12 april 2022 - Deze poort hebben wij mogen produceren en monteren in Haren. Een prachtig resultaat geworden! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag... lees verder »

Dichte draaipoort Enschede - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Enschede

8 april 2022 - In Enschede hebben wij deze mooie, dichte poort geproduceerd. Volledig geproduceerd naar het idee en de wens van de klant. Ook nieuwsgierig naar de... lees verder »

Sierhekwerk Hoogeveen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Hoogeveen

5 april 2022 - Vandaag hebben wij het sierhekwerk in Hoogeveen afgerond. De klant heeft zelf de betonnen strook gestort. Hierna hebben wij het hekwerk op maat en... lees verder »

Lamellen poort met boog - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen poort met boog

28 maart 2022 - In Nieuw Dordrecht hebben wij vandaag deze lamellen poort mogen maken. deze is speciaal op maat en naar wens van de klant geproduceerd. deze poort is... lees verder »

Dubbelstaafmat in speciale kleur - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat in speciale kleur

22 februari 2022 - Vandaag hebben wij in Eelderwolde dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd. deze is speciaal in RAL code gepoedercoat naar wens van de klant. Ook... lees verder »

Welkoop Emmen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Welkoop Emmen

2 februari 2022 - Bij de Welkoop in Emmen hebben wij dit hekwerk mogen monteren. De klant heeft gekozen voor Dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband vulling, in een... lees verder »

Schuifpoort met dsm vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort met dsm vulling

21 januari 2022 - Vandaag in Emmen dubbelstaafmat hekwerk + een schuifpoort mogen monteren. Hier heeft de schuifpoort dubbelstaafmat vulling, waardoor het mooi 1... lees verder »

Dierenweide Oostwold - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dierenweide Oostwold

11 januari 2022 - Vandaag hebben wij i.o.v. de klant deze dierenweide mogen monteren. Dubbelstaafmat hekwerk is hier ideaal voor! Zo heeft u een stevig en degelijke... lees verder »

Sierhekwerk Emmen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk Emmen

3 december 2021 - Vandaag hebben wij in Emmen dit prachtige sier hekwerk mogen monteren. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag gerust vrijblijvend een offerte... lees verder »

Sier schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort

10 november 2021 - In Ter Apel hebben wij deze mooie sier schuifpoort mogen mogen monteren. de poort is voorzien van een automatisering en een GSM module Wilt u ook... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

9 november 2021 - In Emmer-Compascuum vandaag dit hekwerk mogen monteren. de klant heeft voor een combinatie van dubbelstaafmat met vlechtband vulling en gaas hekwerk... lees verder »

Spijlenhekwerk met schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Spijlenhekwerk met schuifpoort

9 november 2021 - In Surhuisterveen hebben wij deze mooie klus mogen produceren en monteren! Hier heeft de klant gekozen voor een doorgestoken spijl voor zowel het... lees verder »

Sierhekwerk aan poeren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sierhekwerk aan poeren

5 november 2021 - Vandaag hebben wij dit prachtige sier hekwerk mogen monteren in Finsterwolde. Het hekwerk is op maat en naar wens geproduceerd, zo past het exact... lees verder »

Lamellen hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Lamellen hekwerk

29 oktober 2021 - In Nieuw Buinen hebben we dit lamellen hekwerk en poorten met lamellenvulling mogen monteren. Een strak en modern hekwerk! Wenst u ook een modern... lees verder »

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met 2 stroken vlechtband

8 oktober 2021 - Vandaag dit hekwerk mogen monteren in Stadskanaal. De klant heeft gekozen voor groen hekwerk met antraciet vlechtband vulling, 2 stroken. Wenst u... lees verder »

Dichte draaipoort Zuidlaren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dichte draaipoort Zuidlaren

30 september 2021 - Vandaag hebben wij deze mooie poort mogen monteren in Zuidlaren. De wens van de klant was een volledig dichte draaipoort, hier hebben wij dit... lees verder »

Project Waterhuizen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Waterhuizen

28 september 2021 - Voor een project in Waterhuizen hebben wij gaashekwerk met 3 puntdraden mogen monteren. Het hekwerk is verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren.... lees verder »

Project Mikkelhorst Haren - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Project Mikkelhorst Haren

21 september 2021 - Voor dit project hebben wij deze poorten mogen produceren en monteren. Door de combinatie met houtvulling een prachtig geheel! Ook nieuwsgierig naar... lees verder »

1 2 3 > »
School Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

School Ommen

25 oktober 2023 - Vandaag hebben wij bij een school in Ommen dit hekwerk geplaatst. 1,2m hoog Dubbelstaafmat hekwerk, inclusief een poortje met een kindvriendelijke draaiknop. Zo is alles kindvriendelijk en degelijk... lees verder »

Draaipoort met Houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Draaipoort met Houtvulling

6 oktober 2023 - Vandaag hebben wij voor een klant in de stad Groningen, deze prachtige poort mogen monteren. Volledig op maat en naar wens door ons geproduceerd. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Vraag gerust een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.