Nieuws van Hoving Hekwerk

« < 1 2

Hoving Hekwerk monteert slagbomen !

21 november 2016 - Hoving Hekwerk is producent van hekwerken, Vanuit de montage van diverse toegangsmogelijkheden krijgen we vaak de vraag of we ook slagbomen... lees verder »

Doorijbeveiliging van Hoving Hekwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Doorijbeveiliging van Hoving Hekwerk

17 november 2016 - Hoving Hekwerk monteert een breed gala aan hekwerken waaronder ook Doorrijbeveiliging met een dubbele buis De staanders zijn vervaardigd uit kokers... lees verder »

Schuifpoort Getoogd ! Siermodel ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Schuifpoort Getoogd ! Siermodel !

9 november 2016 - Hoving Hekwerk heeft voor een kritische klant een schuifpoort geleverd welke met de terrein glooiing meeloopt. Alvorens met een bepaalde walsing... lees verder »

Basketbal staanders van RVS - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Basketbal staanders van RVS

3 november 2016 - Hoving Hekwerk is All Round en monteert met trots voor SKW shop RVS basketbal staanders bij diverse scholen. Het geeft een design volle uitstraling... lees verder »

Gjaltema opnieuw in het hekwerk ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Gjaltema opnieuw in het hekwerk !

2 november 2016 - Trots zijn we op wederom een opdracht van Gjaltema te Groningen, Reeds eerder plaatste Hoving Hekwerk 900 Meter spijl hekwerk met 9 schuifpoorten !... lees verder »

Nieuwe bedrijfsfilm SKWSHOP.NL

1 november 2016 - Het bedrijf waar we veel mee samen werken heeft een nieuwe bedrijfsfilm... lees verder »

Voor SKWSHOP.NL diverse opdrachten ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Voor SKWSHOP.NL diverse opdrachten !

31 oktober 2016 - SKWSHOP.NL een snelgroeiend dynamisch bedrijf,, Wij zijn trots op onze samenwerking ! volledige projecten door geheel Nederland zijn een feit ! -... lees verder »

Hekwerk met reclame !! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Hekwerk met reclame !!

31 oktober 2016 - Voor groenvoorziening A.J. van kleef te Zuidbroek hebben we een hekwerk mogen plaatsen. Na plaatsing is door de klant zelf een reclame aangebracht... lees verder »

Dicht Hekwerk Duurzaam en betaalbaar ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dicht Hekwerk Duurzaam en betaalbaar !

31 oktober 2016 - Hoving Hekwerk krijgt vaak de vraag wat het kost om een hekwerk op een duurzame en kwalitatief hoogwaardige manier dicht te maken ! Wij bieden... lees verder »

Dubbele schuifpoort met plaatwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbele schuifpoort met plaatwerk

31 oktober 2016 - Hoving Hekwerk werd gevraagd voor een volledig dicht geheel, Na een korte fase van design / prijsvorming hebben we gekozen voor een 2 naar elkaar... lees verder »

spijlhekwerk bedrijventerrein - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

spijlhekwerk bedrijventerrein

23 oktober 2016 - Vandaag opgeleverd project Mesken Haule nieuwbouw. Hier geleverd 250 mtr. spijlhekwerk en een schuifpoort met doorgestoken... lees verder »

Slagboom electrisch - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Slagboom electrisch

7 oktober 2016 - Slagboom bij Stephan de Clerck in Swifterbant. Deze slagboom heeft een boom lengte van 4 meter en functioneert als afsluiting voor een... lees verder »

Sier schuifpoort met hout opdruk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort met hout opdruk

2 oktober 2016 - Voor deze klant hebben wij een dichte schuifpoort ontwikkeld met hout opdruk, de poort is elektrisch bediend en onderhoudsvrij. dit product is... lees verder »

Pannaveldje BNC officieel geopend - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Pannaveldje BNC officieel geopend

1 oktober 2016 - Voor een van onze opdrachtgevers weer een Panna veldje naar tevredenheid opgeleverd. Middels het geluidsarme systeem kunnen we de buurtomstanders... lees verder »

Hekwerken door heel Nederland - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Hekwerken door heel Nederland

30 juli 2016 - Dubbelstaafshekwerk in Rotterdam of een gaashekwerk in Nijmegen? Een Schuifpoort in Utrecht? Hoving Hekwerk heeft altijd een oplossing! Strakke... lees verder »

Speelkooi - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Speelkooi

30 juli 2016 - Hoving Hekwerk heeft deze week een speelkooi geleverd. Het speelveld is afgerasterd met kindvriendelijke en veilige... lees verder »

Toegangspoort bij Funk Natuursteen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Toegangspoort bij Funk Natuursteen

30 juli 2016 - We hebben een nieuwe toegangspoort geplaatst bij Funk Natuursteen. De pilaren van de poort zijn bekleed met natuursteen en dit ziet er schitterend... lees verder »

Nieuw ! Poorten / hekwerk met houtopdek - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Nieuw ! Poorten / hekwerk met houtopdek

15 juli 2016 - Naarmate de aanvraag en diversiteit toeneemt hebben we besloten om Poorten met een houtvulling toe te voegen in het assortiment ! Het zorgt ervoor... lees verder »

Nieuw : Voetbaldoel - basketbal combi ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Nieuw : Voetbaldoel - basketbal combi !

6 juli 2016 - Samen met de klant zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van een stevig / onderhoudsvrij Voetbaldoel met Basketbal combinatie. Na veel... lees verder »

Verhuisbericht ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Verhuisbericht !

6 juli 2016 - We zijn verhuist naar de Ohmweg 12 te Stadskanaal !! De beschikking over een grotere werkplaats & opslagterrein + magazijn zorgen ervoor dat we... lees verder »

« < 1 2
Sier schuifpoort - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort

10 november 2021 - In Ter Apel hebben wij deze mooie sier schuifpoort mogen mogen monteren. de poort is voorzien van een automatisering en een GSM module Wilt u ook een mooie schui... lees verder »

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbelstaafmat met vlechtband vulling

9 november 2021 - In Emmer-Compascuum vandaag dit hekwerk mogen monteren. de klant heeft voor een combinatie van dubbelstaafmat met vlechtband vulling en gaas hekwerk gekozen. Zoal... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.