Nieuws van Hoving Hekwerk

« < 1 2 3
Dubbele schuifpoort met plaatwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbele schuifpoort met plaatwerk

31 oktober 2016 - Hoving Hekwerk werd gevraagd voor een volledig dicht geheel, Na een korte fase van design / prijsvorming hebben we gekozen voor een 2 naar elkaar... lees verder »

spijlhekwerk bedrijventerrein - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

spijlhekwerk bedrijventerrein

23 oktober 2016 - Vandaag opgeleverd project Mesken Haule nieuwbouw. Hier geleverd 250 mtr. spijlhekwerk en een schuifpoort met doorgestoken... lees verder »

Slagboom electrisch - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Slagboom electrisch

7 oktober 2016 - Slagboom bij Stephan de Clerck in Swifterbant. Deze slagboom heeft een boom lengte van 4 meter en functioneert als afsluiting voor een... lees verder »

Sier schuifpoort met hout opdruk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort met hout opdruk

2 oktober 2016 - Voor deze klant hebben wij een dichte schuifpoort ontwikkeld met hout opdruk, de poort is elektrisch bediend en onderhoudsvrij. dit product is... lees verder »

Pannaveldje BNC officieel geopend - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Pannaveldje BNC officieel geopend

1 oktober 2016 - Voor een van onze opdrachtgevers weer een Panna veldje naar tevredenheid opgeleverd. Middels het geluidsarme systeem kunnen we de buurtomstanders... lees verder »

Hekwerken door heel Nederland - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Hekwerken door heel Nederland

30 juli 2016 - Dubbelstaafshekwerk in Rotterdam of een gaashekwerk in Nijmegen? Een Schuifpoort in Utrecht? Hoving Hekwerk heeft altijd een oplossing! Strakke... lees verder »

Speelkooi - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Speelkooi

30 juli 2016 - Hoving Hekwerk heeft deze week een speelkooi geleverd. Het speelveld is afgerasterd met kindvriendelijke en veilige... lees verder »

Toegangspoort bij Funk Natuursteen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Toegangspoort bij Funk Natuursteen

30 juli 2016 - We hebben een nieuwe toegangspoort geplaatst bij Funk Natuursteen. De pilaren van de poort zijn bekleed met natuursteen en dit ziet er schitterend... lees verder »

Nieuw ! Poorten / hekwerk met houtopdek - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Nieuw ! Poorten / hekwerk met houtopdek

15 juli 2016 - Naarmate de aanvraag en diversiteit toeneemt hebben we besloten om Poorten met een houtvulling toe te voegen in het assortiment ! Het zorgt ervoor... lees verder »

Nieuw : Voetbaldoel - basketbal combi ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Nieuw : Voetbaldoel - basketbal combi !

6 juli 2016 - Samen met de klant zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van een stevig / onderhoudsvrij Voetbaldoel met Basketbal combinatie. Na veel... lees verder »

Verhuisbericht ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Verhuisbericht !

6 juli 2016 - We zijn verhuist naar de Ohmweg 12 te Stadskanaal !! De beschikking over een grotere werkplaats & opslagterrein + magazijn zorgen ervoor dat we... lees verder »

« < 1 2 3
School Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

School Ommen

25 oktober 2023 - Vandaag hebben wij bij een school in Ommen dit hekwerk geplaatst. 1,2m hoog Dubbelstaafmat hekwerk, inclusief een poortje met een kindvriendelijke draaiknop. Zo is alles kindvriendelijk en degelijk... lees verder »

Draaipoort met Houtvulling - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Draaipoort met Houtvulling

6 oktober 2023 - Vandaag hebben wij voor een klant in de stad Groningen, deze prachtige poort mogen monteren. Volledig op maat en naar wens door ons geproduceerd. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Vraag gerust een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.