Nieuws van Hoving Hekwerk

« < 1 2 3
Dicht Hekwerk Duurzaam en betaalbaar ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dicht Hekwerk Duurzaam en betaalbaar !

31 oktober 2016 - Hoving Hekwerk krijgt vaak de vraag wat het kost om een hekwerk op een duurzame en kwalitatief hoogwaardige manier dicht te maken ! Wij bieden... lees verder »

Dubbele schuifpoort met plaatwerk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Dubbele schuifpoort met plaatwerk

31 oktober 2016 - Hoving Hekwerk werd gevraagd voor een volledig dicht geheel, Na een korte fase van design / prijsvorming hebben we gekozen voor een 2 naar elkaar... lees verder »

spijlhekwerk bedrijventerrein - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

spijlhekwerk bedrijventerrein

23 oktober 2016 - Vandaag opgeleverd project Mesken Haule nieuwbouw. Hier geleverd 250 mtr. spijlhekwerk en een schuifpoort met doorgestoken... lees verder »

Slagboom electrisch - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Slagboom electrisch

7 oktober 2016 - Slagboom bij Stephan de Clerck in Swifterbant. Deze slagboom heeft een boom lengte van 4 meter en functioneert als afsluiting voor een... lees verder »

Sier schuifpoort met hout opdruk - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Sier schuifpoort met hout opdruk

2 oktober 2016 - Voor deze klant hebben wij een dichte schuifpoort ontwikkeld met hout opdruk, de poort is elektrisch bediend en onderhoudsvrij. dit product is... lees verder »

Pannaveldje BNC officieel geopend - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Pannaveldje BNC officieel geopend

1 oktober 2016 - Voor een van onze opdrachtgevers weer een Panna veldje naar tevredenheid opgeleverd. Middels het geluidsarme systeem kunnen we de buurtomstanders... lees verder »

Hekwerken door heel Nederland - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Hekwerken door heel Nederland

30 juli 2016 - Dubbelstaafshekwerk in Rotterdam of een gaashekwerk in Nijmegen? Een Schuifpoort in Utrecht? Hoving Hekwerk heeft altijd een oplossing! Strakke... lees verder »

Speelkooi - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Speelkooi

30 juli 2016 - Hoving Hekwerk heeft deze week een speelkooi geleverd. Het speelveld is afgerasterd met kindvriendelijke en veilige... lees verder »

Toegangspoort bij Funk Natuursteen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Toegangspoort bij Funk Natuursteen

30 juli 2016 - We hebben een nieuwe toegangspoort geplaatst bij Funk Natuursteen. De pilaren van de poort zijn bekleed met natuursteen en dit ziet er schitterend... lees verder »

Nieuw ! Poorten / hekwerk met houtopdek - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Nieuw ! Poorten / hekwerk met houtopdek

15 juli 2016 - Naarmate de aanvraag en diversiteit toeneemt hebben we besloten om Poorten met een houtvulling toe te voegen in het assortiment ! Het zorgt ervoor... lees verder »

Nieuw : Voetbaldoel - basketbal combi ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Nieuw : Voetbaldoel - basketbal combi !

6 juli 2016 - Samen met de klant zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van een stevig / onderhoudsvrij Voetbaldoel met Basketbal combinatie. Na veel... lees verder »

Verhuisbericht ! - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Verhuisbericht !

6 juli 2016 - We zijn verhuist naar de Ohmweg 12 te Stadskanaal !! De beschikking over een grotere werkplaats & opslagterrein + magazijn zorgen ervoor dat we... lees verder »

« < 1 2 3
Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

23 mei 2024 - Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst 24-28 uur Duik samen met ons in de wereld van commerciële administratie en wordt de spil tussen sales en back- office!... lees verder »

School Ommen - Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

School Ommen

25 oktober 2023 - Vandaag hebben wij bij een school in Ommen dit hekwerk geplaatst. 1,2m hoog Dubbelstaafmat hekwerk, inclusief een poortje met een kindvriendelijke draaiknop. Zo is alles kindvriendelijk en degelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.